Brands

GemmeCotti

GemmeCotti producerer kemiske pumper til ætsende og farlige væsker til mange forskellige industrier.

Læs mere
GemmeCotti Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

GemmeCotti Srl har produceret pumper til syrer og farlige væsker siden 1992. Gennem årene har GemmeCotti skabt sin brede vifte af teknologisk avancerede, kemiske pumper, der er resistente over for aggressive kemiske stoffer.

Deres pumper anvendes med succes i mange forskellige industrier, herunder kemisk og petrokemisk, farmaceutisk, olieraffinaderi, galvanisering, trykte kredsløb, elektronik, fotografering, militær, vandbehandling, bioteknologi, papirfabrikker, tekstil, sukkerfabrikker, fødevareforarbejdning, mejerier og mange andre.

Deres brede produktsortiment inkluderer centrifugalpumper med magnetisk drev, turbinepumper med mag-drev, vanepumper med mag-drev, vertikalpumper, mekaniske tætningspumper og pneumatiske pumper fremstillet i termoplastiske materialer (PP eller PVDF) eller metalliske materialer (AISI 316). Alle GemmeCotti-pumper er i overensstemmelse med maskindirektivet (CE / 2006/42). Hvis det er nødvendigt, kan vi også levere ATEX-pumper til zone 1 eller 2.

GemmeCotti-pumper fremstilles 100% i Italien. De bliver designet, samlet og testet i GemmeCottis værksted af højt kvalificeret personale, mens pumpedelene fremstilles og bearbejdes af virksomhedens italienske leverandører, som alle er placeret i området nær GemmeCotti.

Virksomheden vælger og udvælger leverandørerne gennem en streng kvalificeringsproces, og de har et tæt forhold til dem for at sikre den højeste kvalitet af hver pumpedel og dermed for den komplette pumpesamling. Vores kunder kan stole på et produkt, der opfylder mekaniske kvalitetsstandarder til en konkurrencedygtig pris med garanti for italiensk oprindelse.

De værdier, der har styret virksomheden siden grundlæggelsen, er kvaliteten af pumperne og deres materialer, kompetence, tilgængelighed og de ansattes høflighed, der imødekommer kundens behov og det konstante ønske om at tilbyde den bedste service med hensyn til pris, kvalitet og leveringstid.

“Kvalitet” er et nøgleord for GemmeCotti. Det er derfor, de har været en ISO 9001-certificeret virksomhed siden 2007. De er desuden en af de første virksomheder i Italien, der er blevet opdateret til den nye ISO 9001: 2015-kvalitetsstandard. Dette er et klart bevis på deres dedikation til konstant forbedring og ønske om at tilbyde service og produkter af høj kvalitet.

GemmeCottis primære mål er kvalitet og kontinuerlig forbedring. De ønsker at tilbyde den bedste service og de bedste pumper med ekstremt reduceret leveringstid. GemmeCottis udvikling styres af deres opmærksomhed på krav, anbefalinger og kunders krav.

For at opnå den bedst mulige kvalitet sørger de for løbende uddannelse af personalet i banebrydende teknologiske innovationer og brug af kvalificerede italienske leverandører, der er i stand til at levere produkter og tjenester, der passer til virksomhedens kvalitetsniveau. De kontrollerer konstant de operationelle processers effektivitet og gennemfører periodiske analyser og vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystemet i henhold til de ændringer, der sker inden for aktivitetsområdet og de tilknyttede risici.

Dette er de vigtigste hovedpunkter, der styrer virksomheden i at definere sine strategiske mål. Den hurtige levering af de bestilte pumper er et tydeligt bevis på effektiviteten af produktionen, men GemmeCotti garanterer også teknisk assistance efter salg med reparation af pumpe og levering af reservedele også efter standardgarantiperioden.

GemmeCotti bliver konstant mere og mere effektiv, og kundetilfredsheden er altid vores prioritet. Deres (og også vores) primære ønske er at imødekomme kundernes forventninger og tilbyde dem den bedste support og produkter på højeste niveau. GemmeCotti tilstræber løbende at forbedre hver forretningsproces: fra teknisk og produktionsafdeling til marketing- og salgskontor.

Hvert aspekt er blevet udviklet og organiseret, så virksomheden kan være konkurrencedygtig og fleksibel på pumpemarkedet og kan opretholde positionen som den førende leverandør af kemiske pumper.