Brands

Artesyn

ARTeSYN udvikler og producerer next-generation single-use flow-komponenter til bioprocess-industrien.

Læs mere
Artesyn Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Om ARTeSYN

Deres gennemtænkte single-use ventilforinger, flowhåndteringsløsninger og automatiserede processystemer muliggør kreative løsninger på almindelige industriproblemer. Dette kunne være at fjerne flaskehalsen på de lange rengøringscyklusser eller andre udfordringer forbundet med traditionelle rustfrie faciliteter eller forbedre de endelige volumener i TFF-systemer 10x og muliggøre flere bufferspulinger efter genopretning. ARTeSYN har endda en løsning til at organisere klyngerne af single-use slanger.

ArteSyn bringer innovative produkter på markedet, der frigiver ressourcer og hjælper til optimerede processer.

Med base i USA, Irland og Estland deler deres team af ingeniører, visionærer og innovatorer mange års erfaring med at opbygge enkle og effektive løsninger. Sammen er deres mål at opbygge en verden af gnidningsfrie og intuitive brugeroplevelser.

Det første ARTeSYN-produkt voksede ud af Aquasyn LLC i 2009. Aquasyn startede med én af grundlæggerne, Michael Gagne, og hans skitse af en prøveflaske i slutningen af 90’erne. Aquasyn voksede og 1 produkt blev 50. En idé om at udvikle processer til single-use behandling havde eksisteret i nogen tid, men fik endelig grønt lys i slutningen af 00’erne og begyndte at forme sig til en reel produktlinje. Med det blev begyndelsen på ARTeSYN født.

Ser man på den eksponentielle hastighed, hvormed single-use teknologi spredes gennem bio-farmaceutisk fremstilling, er ARTeSYN stolte over at være ændringen. ARTeSYN er kommet langt siden grundlæggelsen i 2009. De er gået fra at designe og fremstille farvede bioreaktorer til single-use brug til at producere uendelige variationer af single-use klemventiler, membranudskiftningsventiler, XO’er og systemer samt at levere dem til 25 ud af de 25 bedste bio-farmaceutiske producenter.

ARTeSYNs mission er at muliggøre overflod i medicin. For mange mennesker rundt om i verden har begrænset eller ingen adgang til vigtige lægemidler.

Hvad, der driver innovation hos ARTeSYN, er individuel og kollektiv empati for patienter og tro på, at de kan gøre noget ved det. De mener, at deres single-use løsninger er et vigtigt skridt i retning af at give adgang til og sænke omkostningerne ved livreddende medicin.

Hos Alflow stiller vi store krav til kvaliteten af vores produkter. Derfor forhandler vi et stort udvalg af single use-ventiler fra Artesyn. Kontakt os og hør nærmere.