Top

Ygros

Ygros Valves en førende producent af fjederfrie kontraventiler til applikationer inden for fødevare-, drikkevare-, mejeri-, bioteknologi-, farmaceutisk, kemisk, kosmetisk, olie- og gasindustrien.

Ygros Valves er en del af Carollo srl, der er et innovativt ingeniørfirma med over 40 års erfaring inden for fødevare-, kemi- og medicinalindustrien.

Gennem årene har virksomheden udviklet en patenteret, magnetisk teknologi, der giver en state-of-the-art, vedligeholdelsesfri kontraventil, hvilket sikrer uovertrufne standarder for hygiejne, holdbarhed og effektivitet.

Alflow forhandler et stort udvalg af fjederløse kontra-/afspærringsventiler fra Ygros Valves. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 4 produkter


Sanitær magnetkoblet kontraventil.

Ud fra idéen "Hvad der ikke findes, kan ikke blive beskidt eller gå i stykker", har virksomheden Ygros udviklet en kontraventil, der ikke indeholder fjedre, men fungerer ved hjælp af et magnetfelt, der sikrer, at ventilen lukker, når der ikke er flow.

Et system, der helt erstatter brugen af den klassiske fjeder og derved ikke giver nogen unødig kontakt med de aktuelle væsker, men sikrer total hygiejne.

Væsken er udelukkende i kontakt med materiale, som er af høj kemisk resistens.

Produktnr.: Ygros-EDF

Fjederløs wafer-kontraventil til vandbehandling, vakuum og gasapplikationer.

Produktnr.: Ygros-Wafer

Høj modstandsdygtighed over for syrer og kemikalier takket være PVDF-kugle.

Ideel til håndtering af aggressive medier.

Produktnr.: Ygros-Aggro

Ultra hygiejnisk magnetisk styret kontraventil - uden fjeder.

Fås også i en excentrisk version, der sikrer drænbarhed i alle positioner.

Produktnr.: Ygros-Pharma