Top

Staitech

Staitech er en førende producent og leverandør af high purity-komponenter til lægemiddelindustrien.

De tilbyder et bredt program af rørledningskomponenter – blandt andet skueglas, vandudladere, sample coolers, kontraventiler, prøveventiler og fittings – til brug i processer med høj renhed til farmaceutiske og bioteknologiske industrier. 

Virksomheden har et moderne produktionsanlæg, hvor bearbejdning, fabrikation, elektropolering og montage udføres.

De anvender state-of-the-art, moderne CNC-maskiner til at sikre, at kvalitets- og certificeringskravene overholdes, og de tilbyder et omfattende udvalg af certificeringer, der dækker alle aspekter af produktdesign og fremstillingsprocesser i henhold til industriens krav.

Alflow forhandler et stort udvfalg af produkter fra Staitech – blandt andet vandudladere, sample coolers og kontraventiler. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 21 produkter


Staitech tilbyder 2 typer af skueglas. "In-Line" og "Full-View" modellerne.

Produktnr.: HSG01

Staitech tilbyder 2 typer af skueglas. "In-Line" og "Full-View" modellerne.

Produktnr.: HSG02

Staitech tilbyder 2 typer af skueglas. "In-Line" og "Full-View" modellerne.

Produktnr.: HSG03

Staitech tilbyder 2 typer af skueglas. "In-Line" og "Full-View" modellerne.

Produktnr.: HSG04

Staitech tilbyder 2 typer af skueglas. "In-Line" og "Full-View" modellerne.

Produktnr.: HSG05

HSV20 ventilen er konstrueret til prøvetagning af vand og procesvæsker. Ventilen er udstyret med en TFM-PTFE eller PEEK sædepakning, som sikrer bubbeltæt shut-off. HSV20 fås med en bred række ASME BPE, DIN og ISO clamp tilslutninger og med enten et 6% Luer fitting eller 6.5mm prøvestuds. Ventilen er forsynet med en silikone støvhætte for at beskytte udløbsstudsen, når den ikke er i brug. Egnet til vand (WFI) og procesvæsker.

Produktnr.: hsv20

HSV30 ventilen er konstrueret til prøvetagning af vand og procesvæsker. Ventilen er udstyret med en TFM-PTFE eller PEEK sædepakning, som sikrer bubbeltæt shut-off. HSV30 fås med en bred række ASME BPE, DIN og ISO clamp tilslutninger og med enten et 6% Luer fitting eller 6.5mm prøvestuds. Ventilen er forsynet med en silikone støvhætte for at beskytte udløbsstudsen, når den ikke er i brug. Egnet til vand (WFI) og procesvæsker.

HSV30 er også velegnet til processer, hvor der er ønske om skyl eller sterilisation af prøvekammeret. 

Produktnr.: hsv30

HSV40 serien er beregnet til væske- og prøveudtagning i højsanitære applikationer. Ventilen anvender et unikt membran- og shutterdesign, der er udformet i ét stykke, som sikrer optimeret sterilitet og nem rengøring. Ventilerne fås med en bred vifte af tilslutningsmuligheder og udløbsport konfigurationer. HSV40 prøveudtagningsventilen er velegnet til SIP, CIP og autoklavering. 

Produktnr.: hsv40

HSV50 serien er beregnet til væske- og prøveudtagning i højsanitære applikationer. Ventilen anvender et unikt membran- og shutterdesign, der er udformet i ét stykke, som sikrer optimeret sterilitet og nem rengøring. Ventilerne fås med en bred vifte af tilslutningsmuligheder og udløbsport konfigurationer. HSV50 prøveudtagningsventilen er velegnet til SIP, CIP og autoklavering. 

  • Egnet til vand (WFI), (PW) og procesvæsker
  • Indløb: 1", 1-1/2" - 2" ASME BPE clamp
  • Udløb: 1/2" ASME BPE clamp eller 9,5 mm. slangeslutning
  • SIP/CIP og autoklaverbar
Produktnr.: hsv50

HSV60 er designet til brug i højsanitære applikationer. Ventilen er som udgangspunkt udstyret med en damp-resistent Perlast pakning, der sikrer optimal levetid, reducerer vedligeholdelsesomkostninger og samtidig sikrer bubbeltæt shut-off. 

HSV60 er designet til at forbinde direkte til Staitechs udvalg af prøvekølere og kan også bruges til alle generelle damp prøveudtagnings applikationer, hvor der kræves en neddroslingsventil.

Produktnr.: hsv60