Top

Sekisui

Sekisui er en førende producent af industrielle rørsystemer og ventiler i PVC, C-PVC, PP og PVDF.

I mere end 70 år har virksomheden leveret højkvalitetsprodukter til industriområdet – blandt andet varme- og/eller kemikaliebestandige rørmaterialer og plastventiler.

Sekisui arbejder ud fra troen på, at kundetilfredshed og kvalitet er uadskillelige. Kundernes tilbagemeldinger danner grundlag for deres produktudvikling og -fremstilling, og de finpudser aktivt kvaliteten af deres arbejdskraft, deres systemer samt deres produkter og tjenester. På denne måde arbejder virksomheden for konsekvent at levere den kvalitet, der er specificeret af kunderne.

Sekisui har udviklet kvalitetsstyringssystemer, der dækker alle processer fra produktionen til slutbrugen af produktet for at sikre en høj kvalitet. Hvert afsnit har udviklet et kvalitetssikringssystem, og i hver proces gennemføres der dagligt standardbaserede kontroller.

Alflow forhandler et stort udvalg af industrielle ventiler fra Sekisui – blandt andet butterflyventiler, membranventiler og kugleventiler. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 14 produkter


Denne butterflyventil fra Sekisui er med elektrisk aktuator. Den fylder ikke meget og er nem at installere på steder, hvor der ikke er meget plads.

Produktnr.: Mefco-EEG

Denne butterflyventil fra Sekisui er med pneumatisk aktuator. Den fylder ikke meget og er nem at installere på steder, hvor der ikke er meget plads.

Produktnr.: Mefco-EA

Butterflyventil fra Sekisui med gear med håndhjul.

Produktnr.: Mefco-EM

Manuel butterflyventil fra Sekisui, hvor håndtaget er lavet af stærkt ABS plast, hvilket sikrer en stor temperatur-spændvidde.

Produktnr.: Mefco-EN
Produktnr.: Type B
Produktnr.: BA
Produktnr.: BD-Flange
Produktnr.: BD

Kompakt kugleventil (½"-2") i PVC velegnet til blandt andet fish farming-applikationer.

Produktnr.: BF