Top

Scanjet

Scanjet Systems leverer tankrensningsudstyr, Clean In Place-systemer og løsninger til drikkevare-, fødevare-, farmaceutisk, energi-, papirmasse- og transportindustrierne. De har mange års erfaring og fremragende kendskab til kundernes behov, så de kan reducere deres løbende omkostninger, minimere miljøbelastningen og maksimere medarbejdernes sikkerhed i deres tankrensningsprocesser. 

Med mere end 50 års erfaring er Scanjet Systems en af verdens førende producenter og designere af tankrensningsanlæg, tankrensningsmaskiner og rengøringsprodukter. De leverer ansvarsfulde tankrensningsløsninger ved hjælp af tekniske rengøringsløsninger, der er unikke for det specifikke projekt.

Virksomheden leverer til mange brancher med hver deres egne specifikationer, certificeringer og krav. 

Scanjet Bio Range er bygget til hygiejneindustrien, der strengt følger reglerne og specifikationerne for EHEDG og 3A.

Deres produkter fra SC-sortimentet (ikke-sanitære) findes i en bred vifte af applikationer – fra papir til olie eller endda i transportsektoren. Nogle af deres produkter fås i ATEX Zone Zero-udførelse til brug i farlige miljøer som for eksempel olie- og petrokemiske industrier.

Alflow forhandler et stort udvalg af tankrensningsudstyr fra Scanjet – blandt andet BIO- og SC-serien. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 12 produkter


Bio 10 er en roterende renseturbine som drives via rengøringsmediet og er et meget effektivt alternativ sammenlignet med traditionelle statiske rensekugler.

Dette skyldes de 360 graders dækning af alle flader i en given tank. Samt det høje spuletryk som sikre maximal rengøring.

Turbinen drives via mediet og er derved også en energibesparende løsning. Ved tryk- formindskelse/forøgelse vil man automatisk kunne styre længden på strålerne, samt styrken herpå.                                         

Bio 10 er udviklet til at kunne holde sig selv rengjort. Dette sker under drift, ved hjælp af 2 skylle anordninger som holder turbinen ren i alle processor.                                                                                                       

Bio 10 er desuden udviklet med snekkegear. Dette sikre at alle partikler drives ud af tandhjulene under drift. Herved udgås uønskede driftstop.

Alle komponenter i en Bio 10 er lavet i AISI 316, PTFE og PEEK. Hvilket sikre en lang levetid for produktet.                

Renseturbinen kan leveres med 3.1.B certifikat.

Produktnr.: BIO10

Bio 25 er en roterende renseturbine som drives via rengøringsmediet.

De 360 graders dækning af alle flader i en given tank, samt det høje spuletryk er med til, at sikre en optimal rengøring.

Turbinen drives via mediet og er derved også en energibesparende løsning. Ved tryk- formindskelse/forøgelse vil man automatisk kunne styre længden på strålerne, samt styrken herpå.                                           

Bio 25 er udviklet til at kunne holde sig selv rengjort. Dette sker under drift, ved hjælp af 2 skylle anordninger som holder turbinen ren i alle processor.                                                                                                         

Bio 25 er desuden udviklet med snekkegear. Dette sikre at alle partikler drives ud af tandhjulene under drift. Herved udgås uønskede driftstop.

Alle komponenter i en Bio 25 er lavet i AISI 316, PTFE og PEEK, Tungsten, AI203. Hvilket sikre en lang levetid for produktet.                  

Renseturbinen kan leveres med 3.1.B certifikat.

Produktnr.: BIO25

Bio 2SB er en roterende rensekugle, som drives via rengøringsmediet. Ideel til mindre tanke.

Produktnr.: BIO2SB

Bio 5SB er en roterende rensekugle, som drives via rengøringsmediet. Ideel til mindre tanke.

Produktnr.: BIO5SB

Bio 7SB er en roterende rensekugle, som drives via rengøringsmediet. Ideel til små og mellemstore tanke.  

Produktnr.: BIO7SB

SC 20 er en højtryks tankrensningsmaskine som er udviklet til små industrielle tanke. Hvor produkt rester er vanskelige, at fjerne og mængden af CIP væske ønskes, at holdes på et minimum.

Turbinen kan både bruges på en fastmonteret installation eller på et transportabel basis. Ligeledes kan turbinen både fåes med 2,3 eller 4 dyser.

Det eksterne drev er en elektrisk motor 230V(AC) andre alternativer er mulige på forespørgsel.

Tank tilslutningen er en bajonet kobling som gør det nemt at fjerne turbinen fra tanken uden brug af værktøj.

Tank tilslutningen er beskyttet ved hjælp af et blinddæksel.

Produktnr.: SC20

SC 30 er en enkelt kuglehoved tankrensningsmaskine specielt udviklet til sektor rengøring af tanke, beholdere og kar i farlige ATEX-klassificerede områder. Det giver brugeren mulighed for at optimere rengøringen med minimal brug af tid, energi og rengøringsmidler.

Produktnr.: SC30

SC 40 er en elektrisk og eksternt drevet automatiseret tankrensemaskine med 2 eller 4 kuglehoveder. Alle væskeberørte dele er fremstillet af 316 rustfrit stål og andre stærkt korrosionsbestandige materialer.

Produktnr.: SC40

SC 60 er et avanceret tankrensningssystem specielt designet til råolietanke, hvor tankindgangen er begrænset.

Produktnr.: SC60

SC 90 er en rensemaskine med dysetank til sektorrensning af tanke/cisterner i farlige ATEX-klassificerede områder.

Produktnr.: SC90