Top

Richards Industries

Richards Industries er moderselskabet for seks forskellige industriproduktlinjer, der dækker både den pharmaceutiske-, fødevare- og kemiske industri: Regulatorer og reguleringsventiler fra Jordan Valve; sanitære regulatorer og kontrolventiler fra Steriflow Valve; kugleventiler og automatiserede produkter fra Marwin Valve; high pressure/low flow-regulatorer fra LowFlow Valve; Instrumentventiler og manifolds fra Hex Valve; vandudladere og dampspecialudstyr fra Bestobell Steam Traps. 
 
Nøglemarkederne omfatter kemiske, petrokemiske, farmaceutiske og fødevareindustrier. Andre sektorer omfatter papirvarer, dæk og gummi, maskiner og el-udstyr, transportudstyr og energiindustrien. 
 
Richards Industries opfylder kundernes behov med en bred vifte af nye og dokumenterede produktionsteknologier. Custom engineering og mangeårig erfaring er grundlaget for virksomhedens overlegne produktionskapacitet.
 
Richards Industries fokuserer på ny produktudvikling, procesforbedringer, on-time forsendelser og kvalitet. De har strømlinet produktion, salg og service ved hjælp af dokumenterede teknikker som Lean Manufacturing. De er dedikeret til at finde måder at forbedre deres fremstillingsprocesser, deres eksisterende produkter, skabe nye produkter, nå nye markeder og reagere hurtigere på kundernes krav og efterspørgsel.
 
Alflow forhandler et stort udvalg af Richards-ventiler og -regulatorer. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 13 produkter


Regulatoren opretholder en konstant differens mellem inlet-trykket og trykket på membranen.

Produktnr.: mk53-54
Produktnr.: mk508BPM

MK518 er en modtryksregulator til brug i lavtryksluft- og gasapplikationer.

Produktnr.: mk518

MK508 gasmodtryksregulator er den ideelle ventil til lavtryksgasregulering.

Produktnr.: mk508

MK56 er en yderst præcis og økonomisk luftreguleret modtryksventil.

Produktnr.: mk56

Selvregulerende modtryksregulator

Produktnr.: mk508MM

Eksternt styret sliding-gate regulator til præcise applikationer.

Produktnr.: mk57

MK52-modtryksregulatoren er en specialventil med intern styring til kritisk regulering på steder, hvor pladsen er begrænset. 

Produktnr.: mk52

Selvregulerende, "Sliding gate" modtryksregulator til at regulere upstream-trykket.

Produktnr.: mk50

Globe-style modtryksregulator med tre porte.

Produktnr.: mk58