Top

Polypipe

Polypipe er en af Europas største producenter af rørsystemer, vandbehandlingsløsninger og energieffektive ventilationssystemer, der leverer konstruerede løsninger, som reagerer på et hurtigt skiftende miljø.

Polypipe har en etableret markedsposition, der spænder over byggeri, infrastruktur samt offentlige ikke-boligsektorer. Gennem konstant innovation og fokuseret forskning og udvikling er Polypipe unikt positioneret til at tilbyde løsninger, som hjælper med at håndtere presset på bymiljøer og naturressourcer.

De udtænker, designer og fremstiller en bred vifte af komplekse systemer til at styre vand og muliggøre koldisoleret opvarmning og ventilation for alle sektorer i byggebranchen. Desuden udvikler de alle deres avancerede løsninger med branchens førende tekniske ekspertise - så kunderne kan være sikre på at få de højeste standarder for ydeevne, kvalitet og support hver gang.

Polypipe fremstiller ventiler, plastrør og fittings til vandbehandling, dræning, kloak og kabelbeskyttelse, og Alflow forhandler et stort udvalg af Polypipe-produkter - Kontakt os og hør nærmere.

10 af 89 produkter


Størrelse: 20-500 mm.

Passer til QRD flangebøsning.

Produktnr.: GQP

BK1 Dobbelt Union kugleventil

Størrelse: 16-110 mm

Produktnr.: BK1

BVD Dobbelt Union kugleventil

Størrelse: 16-110 mm.

Produktnr.: BVD

Bøjning 30°, segmentsvejst

Produktnr.: CSEDPE

Bøjning 45°, segmentsvejst

Produktnr.: CSYDPE

Bøjning 60°, segmentsvejst

Produktnr.: CSIDPE

Bøjning 90°, segmentsvejst

Produktnr.: CSUDPE

Filter med flange

Produktnr.: FPFPE

Gennemføring, indvendig gevind, PE/messing, overgang

Produktnr.: ATBFPE

Kryds, reduceret fitting, stuksvejst

Produktnr.: CRRPE