Top

PipeTite

Pipetite rørgennemføringssystemet fra CSI Design til fødevare-, farmaceutisk og kemisk industri danner en fleksibel og hygiejnisk tætning, der tillader rørledninger at bevæge sig uden at forseglingen brydes. PipeTite forsegler rørsystemer uden brug af fugemasse, hvilket gør systemet hurtigt og nemt at installere.

Pipetite hjælper med at holde procesområder isoleret fra det omgivende rum. Den lufttætte forsegling holder vand, snavs, skimmel og støv ude og kan let tilpasses de fleste rørtyper og rørdiametre. 

Pipetite-produkterne er fremstillet af hygiejnisk silikone i overensstemmelse med FDA. Silikone er slidstærkt og modstandsdygtig over for ekstreme temperaturer og vand. Selv efter omfattende tests svarende til 158 års udendørs brug, forbliver PipeTite vandtæt og viser ingen tegn på nedbrydning. 

Alflow forhandler et stort udvalg af rørgennemføringer fra PipeTite. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 2 produkter


PipeTite Reboot er for anvendelse i eksisterende installationer. Reboot monteres enkelt og nemt omkring røret og lukkes ved hjælp af en lille bøjle som sikrer at installationen bliver helt tæt.

Produktnr.: PIPETITE_REBOOT

PipeTite er en ny og unik rørgennemføring der sikrer at røret kan bevæge sig i væggen ved temperaturforskelle, ligesom PipeTite sikrer en 100% tæthed. Således kan der ikke komme fugt ind i væggen, løbe væske fra en etage til den anden, eller ved renrum forekomme snavs i disse miljøer.

Produktnr.: PIPETITE