Top

OMAC

Den italienske pumpeproducent OMAC fremstiller kvalitets lobe-pumper til fødevare-, farmaceutisk og den kemisk industri.

OMAC har stor fokus på at imødekomme kundernes forskellige krav. For løbende at kunne forbedre fremstillingsprocessen, produkterne og deres kundeservice har virksomheden udviklet et kvalitetsstyringssystem, der er realiseret i henhold til standarderne UNI EN ISO 9001: 2000.

Pumperne testes under strenge krav med særlig opmærksomhed på ydeevnen. Virksomheden har fuldstændig sporbarhed af materialer som krævet i regulativ EN1935 / 2004, og pumperne kan leveres med certifikater på alle råvarer.

Pumperne fra OMAC er certificeret i henhold til 3A, EHEDG og ATEX. BB/BA-, BE, BF og C-serien har opnået 3A-certificeringen, der er hygiejnestandarden til design og brug af materialer og overfladefinish. 
BF- og C-serien har opnået EHEDG's certificering (European Hygienic Engineering & Design Group) om krav til hygiejnisk design og klassificeres som "let rengørbar". 
B-, BF- og C-serien kan leveres i ATEX-udførelse med klassifikation II 2G kc T4 til installation i områder med en eksplosionsfarlig atmosfære forårsaget af forskellige gasser, dampe og tåger af brandfarlige støv.

Hos Alflow stiller vi store krav til kvaliteten af vores produkter, hvilket blandt andet indebærer en høj standard for ydeevne over en længere periode. Derfor forhandler vi et stort udvalg af produkter fra kvalitetsmærket OMAC. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 5 produkter


BB/BA-serien fra OMAC er videreudvikling af den succesefulde OMAC B-serie, med forbedrede CIP- egenskaber. 

Produktnr.: BB-BA-Serie

BE-pumpen fra OMAC anvendes til opgaver med transport af viskøse produkter ved tryk op til 5-6 bar. 

Produktnr.: BE-Serie

BF-F-serien er en videreudvikling af den succesefulde OMAC B-serie med forbedrede CIP-egenskaber og gearhus i Aisi 304-stål. 

Produktnr.: BF-Serie

B-serien fra OMAC er en højeffektiv og slidstærk loberotorpumpe til komplicerede opgaver med transport af viskøse produkter.

Produktnr.: B-serie

C-serien er en NY, højeffektiv og slidstærk loberotorpumpe, som klarer komplicerede opgaver med transport af viskøse produkter.

Produktnr.: C-Serie