Top

Tør I gamble med kvaliteten af jeres mikseproces?

Nej vel? Derfor er I nok heller ikke interesseret i mange stop og nedetid i produktionen på grund af maskindele, der går i stykker eller er besværlige at rengøre. Noget som kunne have været undgået ved brug af de rette komponenter.

Med NovAseptic-miksere kan I være sikre på at få et gennemtestet produkt i topkvalitet.

 

Robust design

NovAseptic-miksere er udviklet til at yde optimalt. De er pålidelige, har en lang holdbarhed og er nemme at vedligeholde. Designet og udviklingen af hver enkel komponent er fokuseret på aseptisk design og er baseret på mere end 20 års erfaring.

Nem at rengøre

Hver NovAseptic-mikser overholder de mest strikse krav til rengøring og sterilisation, og alle modeller kan ligeledes rengøres og steriliseres på stedet (CIP/SIP). Takket være dens magnetiske kobling kan mikseren integreres fuldstændig i tanken og dermed forhindre risikoen for lækage og kontaminering af produktet. Den er desuden hurtig og nem at afmontere, da den er monteret på bunden af tanken og derfor ikke nødvendiggør brugen af en mekanisk løfteanordning.

Produktions- og kvalitetskontrol

NovAseptic-miksere bliver fremstillet i overensstemmelse med bedste kvalitetspraksis og gennemgår et grundigt kvalitetstjek inden levering for at sikre, at de lever op til den højeste kvalitetsstandard.

 

Find det rette miks

Som NovAseptic-kunde har I mulighed for at teste og optimere jeres processer på Merck Millipores fuldt udstyrede Pre-Validation-center.

Her kan I - i samarbejde med deres erfarne specialister - gennemgå, udvikle og optimere jeres aseptiske mikseproces ved hjælp af NovAseptics brede produktsortiment for at finde den rette mikserløsning til jeres behov - og dermed potentielt spare både tid og penge.

Pre-Validation-centeret er fuldt udstyret og råder over adskillige størrelser og typer af testtanke - blandt andet tanke op til 5000 L og dampfaciliteter - så I kan finde frem til, hvordan I bedst tilrettelægger jeres aseptiske mikseproces.