Top

Er I også trætte af at skulle lagerføre mange reservedele?

Så er de modulopbyggede pumper fra CSF lige noget for jer!

En stor del af sliddelene på de modulopbyggede pumper passser nemlig fra den ene pumpe til den næste i serien. Derved er der kun behov for at lagerføre få reservedele for at dække hele serien.
Pumperne er opbygget med separat leje, som optager de aksiale kræfter og derved skåner den påmonterede IEC-normmotor. Samtidig opnår man med lejet et meget kort akseludhæng, som igen betyder, at pumpernes akseltætninger udsættes for færre vibrationer og dermed opnår længere levetid.

Modulopbyggede pumper fra CSF

Alflow tilbyder et omfattende program af sanitære, modulopbyggede pumper fra CSF, bl.a. CS-pumpen, der er en højtydende og servicevenlig centrifugalpumpe, og AS-pumpen, der er en selvansugende pumpe.

CS-pumpen opfylder de højeste krav inden for fødevareindustri samt kemisk og farmaceutisk industri, og AS-pumpens evne til at opretholde et vakuum under forskellige sugeforhold gør den ideel til applikationer, hvor den indkommende væske indeholder gas eller luft, f.eks. ved håndtering af skummende væsker, eller hvor sugerøret kun er delvist oversvømmet.

Du kan læse mere om både CS, AS og de mange andre pumper, vi tilbyder, her på vores hjemmeside, eller kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag, hvis du vil vide mere.