Top

Alflow vinder årets erhvervspris i Vejen Kommune

På UdviklingVejens årsmøde torsdag aften blev Alflow Scandinavia A/S kåret som vinder af årets erhvervspris 2017 i Vejen Kommune.

UdviklingVejen uddeler hvert år erhvervsprisen til en virksomhed eller en forening ”som påskønnelse for en særlig indsats, der har resulteret i en positiv udvikling for prismodtageren eller for Vejen Kommunes erhvervsliv generelt. Herudover skal prisen bidrage til at øge informationen om initiativer og resultater hos det lokale erhvervsliv og samtidig opmuntre til øget dynamik og nye aktiviteter.”

Som begrundelse for Alflows nominering og efterfølgende kåring, skriver UdviklingVejen blandt andet: ”Der er stor inspiration at hente i Alflows måde at kombinere teknisk kompetence, valg af certificerede kvalitetsprodukter, godt købmandskab og konstant søgen efter at gøre en lille ekstra indsats for kunderne. De gør et super flot stykke arbejde, og resultaterne er stærke.”

Alflow har siden 1998 opbygget en anerkendt position som teknisk kompetent distributør af flowkomponenter, primært til deres 3 kundesegmenter Farma, Food og Industri.

Vi er utrolig glade for og stolte over at have vundet dette års erhvervspris i Vejen Kommune. Men uden nogle dedikerede og kompetente medarbejdere var vi jo aldrig nået til dette punkt, så det er jeg naturligvis både glad for, men også ydmyg omkring. I Alflow holder vi fast i vor strategi, og vi vil forsætte med at skabe vækst og udvikle virksomheden.” siger Jens Martin Andersen, direktør i Alflow Scandinavia A/S.

Udover Alflow var også fiskeopdrættervirksomheden, AquaPri, og slagterforretningen, Slagter Knag, nomineret til prisen for deres innovative udvikling og flotte resultater.