Top

Nyheder

7 Gode grunde til at vælge en Hyghspin-pumpe

2. april 2020 Af Suna Koop
Har du brug for en pumpe, der er meget skånsom i produkthåndteringen? Men samtidig også meget effektiv? Og robust? Så burde du måske overveje en Hyghspin-pumpe fra Jung Process Systems. Det er én af vores mest populære pumper - og det er ikke uden grund. Faktisk får du her 7 gode grunde til at vælge en Hyghspin-pumpe.

...og hvad I bør gøre i stedet!

2. april 2020 Af Suna Koop
Mange fødevarer kræver en skånsom håndtering, for at produktet ikke bliver ødelagt. For eksempel ostekorn, yoghurt med frugtstykker, supper med grøntsagstykker og andre produkter med partikler. Et af de steder i produktionen, hvor produktet risikerer at blive håndteret for hårdt er, når det skal pumpes fra én beholder til en anden.

Det her gider du ikke komme ud for, vel?

30. marts 2020 Af Suna Koop
Sådan ser et metalgearhus på en butterfly-ventil ud, når den er blevet udsat for et aggressivt miljø, som for eksempel saltvandsdis.

Sådan kører I flere linjer simultant i samme system - uden risiko for krydskontaminering

29. november 2019 Af Suna Koop
Kender du det her? Du har måske 2 forskellige produkter, der skal køre simultant i et system - vel at mærke uden at blive blandet? Og hvad så med rengøring af systemet? Bare rolig - jeg har selvfølgelig en løsning.

Alflow blandt de mest kreditværdige virksomheder i Danmark

24. april 2019 Af Suna Koop
Alflow har i år opnået AAA-rating. Dermed er vi blandt de 2% i Danmark, der har allerhøjeste kreditværdighed. Det er vi selvfølgelig stolte af. Med en AAA-rating kan vores kunder og leverandører nemlig se, at vi er en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, som de trygt kan handle med.  

Undgå krydskontaminering med Pharmaflo

2. november 2017 Af Suna Koop
For at møde de krav, der kan være i farmaindustrien, har MBS med Pharmaflo skabt en varmeveksler, hvor der er taget særlige forbehold for at minimere risikofaktorer.

Undgå unødvendig nedetid med onsite-service

17. oktober 2017 Af Suna Koop
Spar tid ved at lade os komme til jer, når I skal have serviceret jeres procesanlæg - og undgå unødvendig nedetid i produktionen.

Alflow har bestået recertificeringen af ISO9001:2015

16. august 2017 Af Suna Koop
I forbindelse med vores audit i går, hvor vi skulle overgå til ISO9001:2015 – er det en fornøjelse at oplyse, at vi bestod ”eksamen”.

Sådan undgår I kontaminering af produktet!

2. august 2017 Af Suna Koop
Et rent produkt starter med rent udstyr - udstyr, der er designet til sterile applikationer og isolerer produktet fra det omgivende miljø.

Er I også trætte af at skulle lagerføre mange reservedele?

5. juli 2017 Af Suna Koop
Så er de modulopbyggede pumper fra CSF lige noget for jer!