Top

Nyheder

Alflow blandt de mest kreditværdige virksomheder i Danmark

24. april 2019 Af Suna Koop
Alflow har i år opnået AAA-rating. Dermed er vi blandt de 2% i Danmark, der har allerhøjeste kreditværdighed. Det er vi selvfølgelig stolte af. Med en AAA-rating kan vores kunder og leverandører nemlig se, at vi er en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, som de trygt kan handle med.  

Undgå krydskontaminering med Pharmaflo

2. november 2017 Af Suna Koop
For at møde de krav, der kan være i farmaindustrien, har MBS med Pharmaflo skabt en varmeveksler, hvor der er taget særlige forbehold for at minimere risikofaktorer.

Undgå unødvendig nedetid med onsite-service

17. oktober 2017 Af Suna Koop
Spar tid ved at lade os komme til jer, når I skal have serviceret jeres procesanlæg - og undgå unødvendig nedetid i produktionen.

Alflow har bestået recertificeringen af ISO9001:2015

16. august 2017 Af Suna Koop
I forbindelse med vores audit i går, hvor vi skulle overgå til ISO9001:2015 – er det en fornøjelse at oplyse, at vi bestod ”eksamen”.

Sådan undgår I kontaminering af produktet!

2. august 2017 Af Suna Koop
Et rent produkt starter med rent udstyr - udstyr, der er designet til sterile applikationer og isolerer produktet fra det omgivende miljø.

Er I også trætte af at skulle lagerføre mange reservedele?

5. juli 2017 Af Suna Koop
Så er de modulopbyggede pumper fra CSF lige noget for jer!

Her er den effektive løsning til skånsom produkthåndtering!

11. maj 2017 Af Suna Koop
Mangler du en effektiv løsning til skånsom håndtering af dit produkt? Så er skruespindelpumpen fra Jung Process Systems et godt valg.

Alflow overtager forhandlingen af Sisto-C

6. april 2017 Af Suna Koop
Alflow Scandinavia A/S er pr. 1. Februar 2017 blevet valgt som distributør for Sisto Luxemborg og skal varetage distribution og salg af Sisto C-membranventiler, som primært henvender sig til farmaceutisk industri.

Lejefri rensekugle forlænger levetiden

6. april 2017 Af Suna Koop
Bio SB-rensekuglen fra Scanjet er en roterende rensekugle, som drives via rengøringsmediet ved hjælp af såkaldte slide bearings - dvs. et vandspejl, som driver rensekuglen. Herved undgås brugen af lejer, og levetiden forlænges med op til 3-4 gange.

Alflow vinder årets erhvervspris i Vejen Kommune

24. marts 2017 Af Suna Koop
På UdviklingVejens årsmøde torsdag aften blev Alflow Scandinavia A/S kåret som vinder af årets erhvervspris 2017 i Vejen Kommune.