Nyheder

Er I også trætte af at skulle lagerføre mange reservedele?

5. juli 2017 Af Suna Koop
Så er de modulopbyggede pumper fra CSF lige noget for jer!

Her er den effektive løsning til skånsom produkthåndtering!

11. maj 2017 Af Suna Koop
Mangler du en effektiv løsning til skånsom håndtering af dit produkt? Så er skruespindelpumpen fra Jung Process Systems et godt valg.

Alflow overtager forhandlingen af Sisto-C

6. april 2017 Af Suna Koop
Alflow Scandinavia A/S er pr. 1. Februar 2017 blevet valgt som distributør for Sisto Luxemborg og skal varetage distribution og salg af Sisto C-membranventiler, som primært henvender sig til farmaceutisk industri.

Lejefri rensekugle forlænger levetiden

6. april 2017 Af Suna Koop
Bio SB-rensekuglen fra Scanjet er en roterende rensekugle, som drives via rengøringsmediet ved hjælp af såkaldte slide bearings - dvs. et vandspejl, som driver rensekuglen. Herved undgås brugen af lejer, og levetiden forlænges med op til 3-4 gange.

Alflow vinder årets erhvervspris i Vejen Kommune

24. marts 2017 Af Suna Koop
På UdviklingVejens årsmøde torsdag aften blev Alflow Scandinavia A/S kåret som vinder af årets erhvervspris 2017 i Vejen Kommune.

Mangler du en sanitær højtryksventil?

2. februar 2017 Af Suna Koop
Normalt er sanitær og højtryk ikke noget, der går hånd i hånd, når man taler om ventiler, og mange har derfor været nødt til at vælge en kugleventil og dermed gå på kompromis med den sanitære del, når der har været behov for en ventil, der kunne klare et højere tryk.

Risikofri lækagetest af varmevekslere

10. januar 2017 Af Suna Koop
Ny, revolutionerende testmetode til at fastslå utætheder i varmevekslere er nu kommet til Danmark.

NovAseptic mixere - fra 1 til 30.000 L

7. december 2016 Af Suna Koop
Med NovAseptics mixere findes der i alt 9 modeller, der gør, at du med den mindste mixer, GMP50, kan mixe ned til 1 liter væske og op til 30.000 liter med den største model, GMP30000.

Sikre og sunde fødevarer

31. oktober 2016 Af Suna Koop
Som forbrugere vil vi gerne være sikre på, at den mad, vi spiser, ikke indeholder skadelige stoffer og bakterier, der gør os syge. Derfor er garanti for kvalitet og fødevaresikkerhed nødvendig for, at vi bevarer tiltroen til levnedsmidlerne og producenterne.

Sådan forlænger I levetiden på jeres ståltanke.

26. oktober 2016 Af Suna Koop
Hvis I ønsker at forlænge levetiden på jeres ståltanke og gøre dem lettere at rengøre, så er det vigtigt, at I sørger for at overfladebehandle dem korrekt.