Top

NovAseptic

NovAseptic producerer et udvalg af risikofrie mixere, ventiler og connectors med høj ydeevne, der overstiger kravene til rene, sanitære processer.

NovAseptic blev grundlagt i Sverige i 1993 og har siden 2005 været en del af Merck Millipore. Med deres brede vifte af mixere, ventiler og connectors til farmaceutisk og bioteknologisk industri forbedres produktets sikkerhed, kvalitet, styrke og renhed. Derudover integrerer NovAseptic-komponenterne Mercks bedste viden inden for aseptiske applikationer og support, så produktflowet maksimeres og vedligeholdelsen og behandlingstiden reduceres.

NovAseptic mixere, ventiler og connectors har en pålidelig og dokumenteret aseptisk ydeevne inden for farmaceutiske og bioteknologiske industrier. Produkterne bliver fremstillet i overensstemmelse med bedste kvalitetspraksis og gennemgår et grundigt kvalitetstjek inden levering for at sikre, at de lever op til den højeste kvalitetsstandard.

Hos Alflow stiller vi store krav til kvaliteten af vores produkter, hvilket blandt andet indebærer en høj standard for ydeevne over en længere periode. Derfor forhandler vi et stort udvalg af produkter fra kvalitetsmærket NovAseptic. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 26 produkter


GMP-mikseren er en bundmonteret, magnetkoblet mikser specielt velegnet til væske/væskemixning i beholdere fra 50L til 30000L. GMP-mikseren er som de øvrige NovAseptic-produkter fra Millipore specielt designet til aseptiske processer inden for farmaci, biotek og fødevareindustri.

Produktnr.: GMP

HS-mikseren er en bundmonteret, magnetkoblet mikser specielt velegnet til high shear, hvor der er behov for indmiksning af pulver i væsker eller sikring af indmiksning af f.eks. olier i væsker for at skabe homogen løsning, der samtidig bevares homogen efter stilstand.

Produktnr.: HST

HSI-mikseren er en inline version af HS-mikseren. Den er udviklet til inline indmiksning af pulver og til miksning eller reduktion af partikelstørrelse.

Den har shear rates på op til 20.000 og kan bruges til at overføre produkter mellem to tanke.

Produktnr.: HSI60
Produktnr.: PA##_111
Produktnr.: PA##_110

Ved hjælp af NovAseptic connectors kan man tilslutte en bred vifte af udstyr med TriClamp-tilslutninger.

Produktnr.: NAC-Inline

Ved hjælp af NovAseptic connectors kan man tilslutte en bred vifte af udstyr med TriClamp-tilslutninger.

Produktnr.: NAC-Tank

Afledningsventilen kan anvendes i forskellige applikationer, hvor behovet for et minimalt deadleg mellem to ventiler er vigtigt.

Produktnr.: NANUXX-39-211

Størrelse: ½", 3/4", 1", 1½", 2" og 3"

Produktnr.: NANUXX-32-211
Produktnr.: NA##_180