Top

Area Sales Manager - Industri

Area Sales Manager - Industri

Søg stillingen >>>

 

Area Sales Manager

 

Netværk i industrien og erfaring med salg af flowprodukter

Har du et solidt netværk i industrien og lysten til at få selvstændigt ansvar for salget af markedets måske bedste ventiler og pumper til industrivirksomheder, der ikke er omfattet af pharma- og foodindustrien?

Alflow er i positiv vækst inden for pharma- og foodindustrien og ønsker at satse helhjertet på det store uudnyttede potentiale i den øvrige industri. Produktporteføljen er på plads, hvorfor man søger en erfaren salgsperson, der får selvstændigt ansvar for segmentet.

Du bliver en del af et dygtigt salgsteam på fem personer i Vejen og skal selv prioritere, planlægge og udbygge kundeporteføljen, ligesom du skal servicere og vedligeholde kunderne over tid. Du får selv leverandørkontakten og skal være indstillet på at deltage i udarbejdelsen af tilbud og følge op på disse.

 

Skarp salgsprofil med eksisterende kundeportefølje

Din uddannelse er ikke så vigtig, da det er dine salgsevner og dit netværk, der bliver afgørende for din succes, men har du en teknisk uddannelse, vil det være en fordel for både dig og Alflow. Du har procesforståelse og kan dokumentere dit salg af flowprodukter ind til industrien. 

Din succes i jobbet skaber du på kort sigt ved at vise energien til at besøge kunderne og få opbygget en kundeportefølje. På længere sigt vil du blive vurderet på din evne til at skabe omsætning og indtjening i industrisegmentet. Du kan vedligeholde kunder på lang sigt og du bidrager til at bevarer Alflow som en god arbejdsplads.

Du er selvstændig, selvkørende og drives af at skabe resultater. Dit energiniveau er højt og du har lys i øjnene. Som person er du glad og ukompliceret og du vækker tillid blandt dine omgivelser.

De fleste industrikunder findes i Vestdanmark og Alflow har hovedkontor i Vejen, hvorfor det vil være en absolut fordel med bopæl vest for Storebælt, men samtidig skal du være indstillet på en del kørsel til Sjælland. Leverandørerne er primært engelsktalende, hvorfor du skal kunne kommunikere ubesværet på engelsk.

Du tilbydes et spændende selvstændigt job med firmabil i en organisation med højt til loftet og hurtige beslutningsprocesser. Du vil blive lært grundigt op i produkterne og der vil i starten være en del sambesøg til eksisterende industrikunder med salgsdirektøren.

Søg stillingen >>>

 

Alflow Scandinavia A/S

Alflow Scandinavia A/S i Vejen beskæftiger 25 medarbejdere og er etableret i 1998 af direktør Jens Martin Andersen. Virksomheden er solid og i vækst og ejes af i dag af tre ledende medarbejdere. 

Alflow Scandinavia A/S er en handels- og vidensvirksomhed, der agerer som distributør og sælger flowkomponenter, der indgår i komplette procesløsninger inden for Industri, Food, Pharma og Biotek -  primært på det danske marked. Sortimentet består af flowkomponenter fremstillet i rustfri stål og plast, ligesom pakken også består af produkter til single-use. Alflow agerer på det danske marked som en one-stop-shop løsning for sine kunder.

Alflow Scandinavia er ISO 9001:2015 certificeret. Produktsortimentet er bredt og består af flowkomponenter, der giver mulighed for, at en proces fungerer optimalt. Ud over pumper og ventiler består pakken af en række flowkomponenter, såsom mixere, rør & fittings, fleksible slanger og varmevekslere. 

__________________________________________________________________________________________________________
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Management Consultant Preben C. Toft på 2090 3977. 

 

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

 

Annoncen vil være online – og muligvis blive genannonceret undervejs i processen. Har du allerede sendt dit CV til stillingen, behøver du derfor ikke sende det igen.

 

Søg stillingen >>>