Top

 

500 af 2 produkter

Stempelpumper

Stempelpumper har et meget bredt anvendelsesområde og er især velegnede til at pumpe ekstremt højviskøse produkter.

Stempelpumperne har typegodkendelse, og lever naturligvis op til alle industrielle krav i forhold til anvendelse, hygiejne, miljø såvel som servicevenlighed. 

Når virksomheden investerer i pumper, er kvaliteten ofte i centrum. Derfor leverer vi hos Alflow kun stempelpumper i høj kvalitet. 

Vi har stor erfaring med pumper inden for kemisk, farmaceutisk, proces- og fødevareindustri. Hos Alflow bestræber vi os på at levere markedets bedste stempelpumper. Derfor sørger vi altid for, at vores pumper fremstilles i det mest optimale og hensigtsmæssige materiale i forhold til pumpens anvendelsesmuligheder. Derved sikres virksomheden en pumpe med en særdeles høj ydelse og holdbarhed. 

Vi sætter en dyd i at levere produkter, der holder i mange år, og sikrer derfor også, at pumperne er nemme at udføre service på.


Luftdrevne stempelpumper, der anvendes til tømning af kar eller beholdere indeholdende fra tynde til ekstremt tykke væsker.

Produktnr.: PA

Luftdrevne stempelpumper, der anvendes til tømning af kar eller beholdere indholdene fra tynde til ekstremt tykke væsker.

Produktnr.: PAR