Top

 

500 af 84 produkter

Pumper

Vi tilbyder et stort udvalg af pumper til proces- og kemisk industri - blandt andet centrifugalpumper, excenterpumper, membranpumper, lobepumper, skruepumper og mange flere - og som virksomhed er der derfor rig mulighed for at finde den helt rette pumpe hos Alflow.

Som B2B-virksomhed bestræber vi hos Alflow os på at være leveringsdygtige i de absolut bedste pumper på markedet. Dette indebærer, at vores pumper er særdeles højtydende og holdbare, og at de er produceret i optimale materialer i forhold til deres anvendelsesmuligheder. 

De pumper, vi hos Alflow tilbyder vores kunder, lever alle op til de krav der stilles i forhold til anvendelse, hygiejne, miljø og servicevenlighed. Dette indbefatter, at alle vores pumper er typegodkendte og produceret i hensigtsmæssige materialer. Vi kender til vigtigheden af at investere i et langtidsholdbart produkt, og derfor er vores pumper nemme at udføre service på. Se vores produkter her på siden, og find den pumpe, der passer til lige netop din virksomhed.