Top

 

500 af 2 produkter

Rørvarmevekslere

Vi har et stort udvalg af rørvarmevekslere, som også imødekommer den farmaceutiske industris behov for og krav til høje hygiejniske foranstaltninger.

Rørvarmevekslere kan bl.a. bestå af korrugerede rør med en lille diameter inde i en ekstern kappe med plader for begge ender. Hermed fjernes risikoen for kontaminering mellem det sterile produkt og servicevæsken, idet produktet flyder inde i de smalle rør, og servicevæsken flyder inde i den eksterne kappe.

Rørvarmevekslerne er blandt andet egnet til termiske udvekslingsprocesser af farmaceutiske væsker med lav eller medium viskositet.

Hos Alflow leverer vi kun rørvarmevekslere i højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med rørvarmevekslere inden for farmaceutisk, proces-, kemisk og fødevareindustri. Vi bestræber os på at levere markedets bedste produkter. Vi sørger derfor altid for, at vores rørvarmevekslere fremstilles i det bedste materiale med hensyn til rørvarmevekslerens praktiske anvendelse. Vi bestræber os på at levere produkter, der holder i mange år og sikrer derfor også, at rørvarmevekslerne er nemme at udføre service på.


Mixflo rørvekslere med korrugerede rør til sanitære applikationer.

Produktnr.: Mixflo
Rørvarmeveksler udviklet specielt til at imødekomme den farmaceutiske industris behov for og krav til høje hygiejniske foranstal...
Produktnr.: Pharmaflo