Top

 

500 af 4 produkter

BioClosure system assemblies

Som B2B-virksomhed bestræber vi hos Alflow os på at være leveringsdygtige i de absolut bedste single-use produkter på markedet. Dette indebærer, at vores system assemblies er produceret i optimale materialer i forhold til deres anvendelsesmuligheder. Vi tilbyder et stort udvalg af system assemblies til farmaceutisk industri, og som virksomhed er der derfor rig mulighed for at finde de helt rette system assemblies hos Alflow.

BioClosure System Assemblies er fremstillet af AdvantaFlex® TPE. Hermed opnås en omkostningseffektiv løsning til at reducere samlingstiden og eliminere rengøringsvalideringer. BioClosure system assemblies leveres klar til brug, og de har et robust design for at beskytte produktets integritet og mindske risikoen for kontaminering. BioClosure System Assemblies er et ideelt valg til bioprocessing-applikationer som aseptisk prøveudtagning, cellevækst og påfyldning.

BioClosure system assemblies opfylder forskellige ISO- og USP-standarder, herunder klasse VI, og de pakkes i ISO-certificerede klasse 7 (klasse 10.000)-renrum.

De single-use system assemblies, vi hos Alflow tilbyder vores kunder, lever alle op til de krav der stilles i forhold til anvendelse, hygiejne, miljø og servicevenlighed. Dette indbefatter, at alle vores system assemblies er typegodkendte og produceret i hensigtsmæssige materialer. Se vores produkter her på siden, og find de system assemblies, der passer til lige netop din virksomhed.


Laboratorie- og prøveudtagningsflasker kan også indgå i dit Single-Use system.

Produktnr.: BC-bottle
Produktnr.: BC-Erlenmeyer

BioClosure-hættesamlinger til AdvantaPure-beholdere.

Produktnr.: BC-cap
High-purity container closures fremstillet af USP klasse VI, platinhærdet silikoneelastomer eller AdvantaFlex® biofarmaceutisk T...
Produktnr.: BC-container