Top

Euroflon

Euroflon er specialist i metalslanger, PTFE-slanger, gummislanger og silikoneslanger til proces- og kemisk industri, fødevareindustrien og farmaceutisk industri.

De stræber efter at levere produkter og detaljer, som opretholder den rigtige kvalitet, skræddersyet til kundens behov og produceret i overensstemmelse med god fremstillingspraksis. 

Deress slanger lever op til en række krav fra de forskellige industrier – f.eks. sporbarhed for materialegenskaber (EN10204-3.1), FDA, USP klasse VI, EU 1935/2004, ATEX, m.m.

Euroflon har fuld sporbarhed på alt, hvad der fremstilles, og de forskellige produkter er tilgængelige med en række certifikater.

Alflow forhandler et stort udvalg af Euroflon-produkter - Kontakt os og hør nærmere.

10 af 13 produkter


Robust tryk- og sugeslange til fede og olieholdige levnedsmidler samt transport af øl, juice og drikkevand.

Produktnr.: ATOS

Den optimale løsning til krævende kemiske processer.

Produktnr.: Bioflex-Ultra

Corroflon-slangen fra Aflex er markedets mest fleksible slange og er svær at knække. Corroflon- slanger er baseret på en kraftig PTFE, der lever op til 21CFR177-kravene fra FDA, ligesom der kan medleveres USP Class VI-certifikat på materialet.

Produktnr.: Corroflon

Corroline-slangen er en robust slange, der er velegnet til industrielt brug, da den tåler et hårdt miljø. Corroline-slangen er baseret på en kraftig PTFE der lever op til 21CFR177 kravene fra FDA.

Produktnr.: Corroline-plus
Produktnr.: Hyperline FX

Parallelfoldet, tætflettet metalslange i rustfrit stål med 0, 1 eller 2 udvendige omfletninger af tynd tråd i rustfrit stål.

Produktnr.: 321C

Parallelfoldet, tætflettet metalslange i syrefast stål med 0, 1 eller 2 udvendige omfletninger af tynd tråd i rustfrit stål.

Produktnr.: 316C

Pharmalineslangen fra Aflex er baseret på teknologien fra Bioflexslangen. Pharmaline leveres standard med rustfri flet samt et hvidt sanitært silikoneovertræk.

Produktnr.: Pharmaline
Produktnr.: Smoothbore

Parallelfoldet, normalflettet metalslange i rustfrit stål med 0, 1 eller 2 udvendige omfletninger af tynd tråd i rustfrit stål.

Produktnr.: 321B