Top

Entegris

Entegris leverer et bredt udvalg af komponenter, systemer og teknologier til mikroelektronik, biovidenskab, energi og flyindustri. De tilbyder den største portefølje af produkt-, teknologi- og serviceløsninger, der er tilgængelige fra en enkeltleverandør af materialer. De leverer konsekvent kvalitetskomponenter fremstillet af materialer af højeste kvalitet.

Entegris er en global leder inden for kontamineringskontrol, kritisk materialehåndtering og avancerede procesmaterialer til halvleder og andre højteknologiske industrier. Entegris er ISO-9001-certificeret og har produktion, kundeservice og/eller forskningsfaciliteter i USA, Kina, Frankrig, Tyskland, Israel, Japan, Malaysia, Singapore, Sydkorea og Taiwan. 

Produktprogrammet omfatter blandt andet innovative, sikre emballage-løsninger med høj renhed til verdens førende teknologier. Løsningerne omfatter blandt andet Aramus 2D single use-poser, der giver øget sikkerhed og ydeevne med en et-lags, gamma-stabil fluoropolymerfilm. 

Single use-poserne har et bredt temperaturanvendelsesområde og er ideelle til sikker transport, opbevaring og dispensering af ultrarene medier.

Alflow forhandler Aramus 2D single use-poser fra Entegris - Kontakt os og hør nærmere.

10 af 4 produkter


Flex-concept, 3D-poser fra Entegris.

Produktnr.: FC-3D

Single use-poser af højkvalitets-, gammastabil fluorpolymer. Velegnet til frosne applikationer.

Produktnr.: Aramus 2D

Flex-concept, Motion/Rocker/Wave-poser fra Entegris.

Produktnr.: FC-MRWB

Flex-concept, single-use pudeposer fra Entegris.

Produktnr.: FC-PB