Top

CSF

CSF producerer en bred vifte af pumper til fødevare-, farmaceutisk og drikkevareindustrien - hver med alle de nødvendige egenskaber for at tilfredsstille de mest krævende kunder. 

Ved at analysere produktionsforberedelsen, bruge elektronik og ny teknologi samt gennemføre tests, forsøg og inspektioner, kan CSF foregribe de stadigt højere krav til kvalitet og sikkerhed, som fødevareindustrien og medicinalindustrien stiller til produkterne. 

CSF’s pumper er baseret på deres unikke know-how og den fortsatte søgning efter innovative løsninger. Dertil kommer, at alle de forskellige stadier af fremstillingsprocessen undergår streng inspektion. Resultatet er pumper, der skiller sig ud takket være deres egenskaber og pålidelige præstationer.

Alflow forhandler et stort udvalg af CSF-pumper – blandt andet centrifugalpumper, selvansugende pumper, excenterpumper og stempelpumper – alle lavet af rustfrit stål AISI 304, AISI 316 og 316L. Kontakt os og hør nærmere.

 

10 af 27 produkter


Single-stage, periferal impellerpumpe til rene, ikke-slibende væsker uden faste stoffer og viskositet op til max. 250 cP.

Produktnr.: CP

Selvansugende centrifugalpumpe model CNH - baseret på CN-modellen.

Produktnr.: CNH

ASH-seriens pumper er godkendt til de nyeste amerikanske, sanitære 3A-standarder.

Produktnr.: ASH

AS-pumpen er en sanitær, selvansugende pumpe fra CSF.

Produktnr.: AS

Luftdrevne stempelpumper, der anvendes til tømning af kar eller beholdere indeholdende fra tynde til ekstremt tykke væsker.

Produktnr.: PA

Luftdrevne højtryksstempelpumper, der anvendes til tømning af kar eller beholdere med alt fra tynde til ekstremt tykke væsker.

Produktnr.: PA-AP

Luftdrevne stempelpumper, der anvendes til tømning af kar eller beholdere indholdene fra tynde til ekstremt tykke væsker.

Produktnr.: PAR