Top

 

5 af 0 produkter

Ventiler

Som B2B-virksomhed bestræber vi hos Alflow os på at være leveringsdygtige i de absolut bedste ventiler på markedet. Dette indebærer, at vores ventiler er særdeles højtydende og holdbare, og at de er produceret i optimale materialer i forhold til deres anvendelsesmuligheder. Vi tilbyder ventiler til både farmaceutisk, proces- og kemisk og fødevareindustri, og som virksomhed er der derfor rig mulighed for at finde den helt rette ventil hos Alflow.

Vi fører et stort udvalg af ventiler til enhver applikation inden for farmaceutisk, proces- og kemisk og fødevareindustri – blandt andet butterflyventiler, reguleringsventiler, membranventiler, kontraventiler, kugleventiler, mixproof-ventiler, højtryksventiler og mange flere.

De ventiler, vi hos Alflow tilbyder vores kunder, lever alle op til de krav der stilles i forhold til anvendelse, hygiejne, miljø og servicevenlighed. Dette indbefatter, at alle vores ventiler er typegodkendte og produceret i hensigtsmæssige materialer, som for eksempel rustfrit stål. Vi kender til vigtigheden af at investere i et langtidsholdbart produkt, og derfor er vores ventiler nemme at udføre service på. Se vores produkter her på siden, og find den ventil, der passer til lige netop din virksomhed.

Filtrér resultater efter Industritype