Top

 

5 af 3 produkter

Rørgennemføring

Pipetite rørgennemføringssystemet fra CSI Design til fødevare-, farmaceutisk og kemisk industri danner en fleksibel og hygiejnisk tætning, der tillader rørledninger at bevæge sig uden at forseglingen brydes. PipeTite forsegler rørsystemer uden brug af fugemasse, hvilket gør systemet hurtigt og nemt at installere.

Pipetite hjælper med at holde procesområder isoleret fra det omgivende rum. Den lufttætte forsegling holder vand, snavs, skimmel og støv ude og kan let tilpasses de fleste rørtyper og rørdiametre. 

Pipetite-produkterne er fremstillet af hygiejnisk silikone i overensstemmelse med FDA. Silikone er slidstærkt og modstandsdygtig over for ekstreme temperaturer og vand. Selv efter omfattende tests svarende til 158 års udendørs brug, forbliver PipeTite vandtæt og viser ingen tegn på nedbrydning.

Filtrér resultater efter Industritype


PipeTite er en ny og unik rørgennemføring der sikrer at røret kan bevæge sig i væggen ved temperaturforskelle, ligesom PipeTite ...
Produktnr.: PIPETITE
PipeTite Reboot er for anvendelse i eksisterende installationer. Reboot monteres enkelt og nemt omkring røret og lukkes ved hjæl...
Produktnr.: PIPETITE_REBOOT

Pipetite anchors anvendes til montering af Pipetite-installationer på panelvægge og tynde vægkonstruktioner.

Produktnr.: PIPETITE_ANCHOR