Top

 

5 af 31 produkter

Magnetkoblede pumper

Som B2B-virksomhed bestræber vi hos Alflow os på at være leveringsdygtige i de absolut bedste magnetkoblede pumper på markedet. Dette indebærer, at vores pumper er særdeles højtydende og holdbare, og at de er produceret i optimale materialer i forhold til deres anvendelsesmuligheder. Vi tilbyder et stort udvalg af magnetkoblede pumper til proces- og kemisk industri og fødevareindustrien, og som virksomhed er der derfor rig mulighed for at finde den helt rette pumpe hos Alflow.

Magnetkoblede pumper dækker over et stort udvalg af pumper – for eksempel centrifugalpumper, periferalpumper, sliding vane-pumper, gearpumper, m.m. – til proces- og kemisk industri og fødevareindustrien. Der er derfor mange forskellige anvendelsesmuligheder afhængig af pumpetypen. Fælles for magnetkoblede pumper er, at de ikke har nogen akseltætning, hvilket nedsætter risikoen for, at pumpen brænder sammen. De er derfor velegnede til pumpning af aggressive, eksplosive og giftige medier.

De magnetkoblede pumper, vi hos Alflow tilbyder vores kunder, lever alle op til de krav der stilles i forhold til anvendelse, miljø og servicevenlighed. Dette indbefatter, at alle vores pumper er typegodkendte og produceret i hensigtsmæssige materialer. Vi kender til vigtigheden af at investere i et langtidsholdbart produkt, og derfor er vores magnetkoblede pumper nemme at udføre service på. Se vores produkter her på siden, og find den magnetkoblede pumpe, der passer til lige netop din virksomhed.

Filtrér resultater efter Industritype


Produktnr.: EXTREME