Top

Alflow

Alflow har et omfattende program af kugleventiler, butterfly-ventiler og aktua¬torer (luftdrevne/eldrevne). Programmet er sam¬mensat ud fra de krav, de enkelte industrier i Danmark stiller til anven¬delse af kvalitetsprodukter. 

Som for alle andre produkter i Alflows program er producenten af produkterne nøje udvalgt med bag-grund i Alflows ISO 9001-certifice¬ring og de kontrolprocedurer, der medfølger her. 

For Alflow er det vigtigt at møde industriens krav til intelligente løsninger samt sikre en optimal og driftsikker løsning for vores kunder, så de ikke oplever driftstop ud over det planlagte. 
Vi efterlever mange af industriens krav til den enkelte kundes proces, og vi har så¬ledes ventiler med Atex-godkendelse og Firesafe i henhold til API607. 

Alflow sikrer en pålidelig leverings¬sikkerhed gennem samarbejde med troværdige producenter samt ved at lagerføre et bredt udsnit af såvel kugleventiler som aktuatorer til venti¬lerne i Danmark.

Hos Alflow lagerfører vi et stort udvalg af produkterne i Danmark – blandt andet kugleventiler, butterfly-ventiler, magnetventiler og aktuatorer. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 36 produkter


AP-Serien i luftaktuatorer omfatter AP1, AP2 og AP3. Den rette type vælges ud fra ventil, moment samt størrelse.

Produktnr.: AP-Serie

AW-200 Wafer Butterflyventil Rilsan coated til flangemontage i henhold til DIN 2501, 2502 samt 2503. Ventilerne kan leveres med manuelt betjent håndtag eller AP luftstyret aktuator, ligesom der kan monteres tilbagemelder for lukket og åben position.

Produktnr.: AW-200

AW-300 Wafer Butterflyventil er til anvendelse i miljøer med høje krav til resistens. Kun ventilens spjæld er i kontakt med mediet. 300 serien er selvrensende og fungerer tovejs og kan derfor anvendes som afspærring for flow i begge retninger. 

Produktnr.: AW-300
Produktnr.: Weld-Electrofusion

FP94 rustfri (AISI316) automatisk skråsædeventil er en 45° on/off ventil som er meget effektiv til anvendelse i væskemiljøer.


Ventilen kan aktiveres og klare temperaturer op til 190°C.
Keglepakningen er i materiale PTFE (teflon), modstandsdygtig over for høje temperaturer og kemisk påvirkning.
Spidelpakning er i PTFE eller FPM (Viton),  modstandsdygtig over for høje temperaturer og kemisk påvirkning.
Aktuator i AISI 304 som er ekstrem modstanddygtig over for ekstern påvirkning.

Mulighed for ATEX II 2 GD c IIB 0°C Ta 60°C X

Produktnr.: FP94

Kontraklapventil, der forhindrer tilbageløb og dermed sikrer jeres processer mod kontaminering eller sammenblanding af medier. Kan fås i flere forskellige materialekombinationer.

Produktnr.: CP-40-1000

Double door designet sikrer større flow og mindre trykfald end konventionelle kontraventiler. Fåes i en bred vifte af størrelser og materialekombinationer. Kontakt os for at høre nærmere.

Produktnr.: DC-40-1000

Disk type kontraventil der forhindrer tilbageløb og dermed sikrer jeres processer mod kontaminering eller sammenblanding af medier. Kan fåes i flere forskellige materialekombinationer.

Produktnr.: RD-125-200

Disk type kontraventil der forhindrer tilbageløb og dermed sikrer jeres processer mod kontaminering eller sammenblanding af medier. Kan fåes i flere forskellige materialekombinationer.  

Produktnr.: RD-15-100

216SD-kugleventilen fra Alflow er en rustfri Aisi 316 syrefast, 2-delt kugleventil. Ventilen leveres med flangeender i henhold til DIN3202 F4. 216SD leveres med API607 firesafe-godkendelse.

Størrelse: DN 65-100

Produktnr.: 216SD-65-100