Top

Aflex

I mere end 40 år har Aflex Hose udviklet og fremstillet det bredeste og mest avancerede sortiment af PTFE-forede fleksible slanger i verden. Alflow forhandler et stort udvalg af Aflex - kontakt os og hør nærmere.

10 af 14 produkter


Robust tryk- og sugeslange til fede og olieholdige levnedsmidler samt transport af øl, juice og drikkevand.

Produktnr.: ATOS

Den optimale løsning til krævende kemiske processer.

Produktnr.: Bioflex-Ultra

Corroflon-slangen fra Aflex er markedets mest fleksible slange og er svær at knække. Corroflon- slanger er baseret på en kraftig PTFE, der lever op til 21CFR177-kravene fra FDA, ligesom der kan medleveres USP Class VI-certifikat på materialet.

Produktnr.: Corroflon

Corroline-slangen er en robust slange, der er velegnet til industrielt brug, da den tåler et hårdt miljø. Corroline-slangen er baseret på en kraftig PTFE der lever op til 21CFR177 kravene fra FDA.

Produktnr.: Corroline-plus

PTFE-slange med smoothbore for nem rengøring og et hurtigt flow. Meget fleksibel - selv i de store størrelser.

Produktnr.: hyperline-fx
Produktnr.: Hyperline FX

Parallelfoldet, tætflettet metalslange i rustfrit stål med 0, 1 eller 2 udvendige omfletninger af tynd tråd i rustfrit stål.

Produktnr.: 321C

Parallelfoldet, tætflettet metalslange i syrefast stål med 0, 1 eller 2 udvendige omfletninger af tynd tråd i rustfrit stål.

Produktnr.: 316C

Pharmalineslangen fra Aflex er baseret på teknologien fra Bioflexslangen. Pharmaline leveres standard med rustfri flet samt et hvidt sanitært silikoneovertræk.

Produktnr.: Pharmaline
Produktnr.: Smoothbore