Top

3P Prinz

Den italienske pumpeproducent 3P Prinz er særdeles højt specialiseret inden for ingeniørprodukter og nyskabende teknologi. 3P Prinz imødekommer kunders ønsker og krav på verdensplan, og de leverer pumper til både raffinaderier, kemiske, petrokemiske, skibsbygnings-, økologiske og fødevareindustrier.

3P Prinz er en af verdens førende leverandører af pumper til en lang række formål, og hos 3P Prinz foregår design og fremstilling af pumper med den højst mulige kvalitet for øje. Deres udgangspunkt er, at en pumpe skal være en langtidsholdbar investering, uanset hvilket formål pumpen skal tjene. Derfor er pumperne hos 3P Prinz designet og fremstillet modulopbygget, så der er mulighed for at udskifte reservedele. Desuden tilbyder 3P Prinz’ servicecenter effektiv service igennem pumpens levetid. 

3P Prinz benytter sig af ingeniørdesignet og innovativ teknologi, som giver pumpeproducenten mulighed for at producere langtidsholdbare og pålidelige pumper til deres kunder. Visionen er at levere exceptionelle pumpeløsninger, som giver en høj kundetilfredshed, og 3P Prinz er synonym med kvalitet og alsidighed. Pumpernes modulære design gør det nemlig muligt at udskifte og tilpasse forskellige dele af hver enkelt pumpe, så den opnår en lang række industrielle anvendelsesmuligheder.

Hos Alflow stiller vi store krav til kvaliteten af vores produkter, hvilket blandt andet indebærer en høj standard for ydeevne over en længere periode. Derfor forhandler vi et stort udvalg af produkter fra kvalitetsmærket 3P Prinz. Kontakt os og hør nærmere.

10 af 11 produkter


Præcis doseringspumpe, som er velegnet til ensartet, kontinuerlig dosering under høje tryk.

Produktnr.: DOS

PQ-CR-gearpumpen har gode flowgentagelser og ingen pulsering.

Produktnr.: PQ-CR

Kompakt pumpe med kompakte dimensioner til overførsel og cirkulering af olier, nafta, diesel og andre smørende væsker.
 

Produktnr.: PQ-MB

3/8" PQ-PB-gearpumpe med gode flow-egenskaber og ingen pulsering.

Produktnr.: PQ-PB

3P DN-CN-MN hollow-disc-pumpen har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, da den kan benyttes til flytning af højviskøse væsker, som indeholder partikler. 

Produktnr.: 3PDN-CN-MN-Series

3P D-series hollow-disc pumpen giver med sine to roterende diske mulighed for brug af mindre ventiler og rørsystemer pga. højere ydeevne i samme pumpe.

Produktnr.: 3PD-Series

M-series pumpen med enkelt hjul er ideel til at overføre væsker med medium, høj og meget høj viskositet indeholdende små mængder af partikler.

Produktnr.: 3PM-Series

3P Hollow-Disc Rotary Vane-pumpen er en fortrængningspumpe til overførsel af lav-, medium- og højviskøse væsker, og den er slid-kompenserende. 

Produktnr.: 3PVANE-Series

3P hollow-disc turbik-pumpen har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, da den kan benyttes til flytning af højviskøse væsker, som indeholder partikler. 

Produktnr.: 3PTURBIK-Series

Denne skruepumpe med to par skruer anvendes til at overføre ekstremt flydende samt højviskøse produkter uden faste partikler.

Produktnr.: HD